Partneri

Slávnosti bojových umení 2017 – partnerom akcie je módna značka Pánske obleky BANDI

Slávnosti bojových umení v Ostrave sa konali dňa 15.10.2017 v Dome kultúry mesta Ostravy. Išlo o zábavu pre celú rodinu, ktorá tiež podporila nadáciu, starajúcu sa o 30 rodín, pozostalých po policajtoch a hasičoch, ktorí zahynuli pri výkone svojej služby. V týchto rodinách žije 55 detí.

Už 12. ročník ponúkol jedinečné exhibičné vystúpenie. Výťažok z celej akcie bol aj tento rok venovaný organizácii Nadace policistů a hasičů – vzájemná pomoc v tísni. Sme radi, že aj BANDI mohlo podporiť túto prospešnú a potrebnú nadáciu.

Čo ste na tejto akcii mohli vidieť?

Slávnosti bojových umení 2017 – partnerom akcie je módna značka Pánske obleky BANDI
Slávnosti bojových umení 2017 odštartovali v nedeľu 15. októbra napoludnie v Dome kultúry mesta Ostravy. Na programe boli ukážky atraktívnych bojových športov, ako sú aikido, ju jitsu, karate, krav maga, muai thai a další. To všetko v podaní špičkových športovcov z renomovaných oddielov Moravskoslezského kraja. Vo voľných chvíľach si návštevníci mohli prezrieť zbrane a techniku, ktorú využíva Polícia ČR. Úlohy moderátora sa ujal známy ostravský herec Vladimír Polák.

Výťažok z akcie využila nadácia na pomoc deťom policajtov a hasičov, ktorí zomreli pri výkone služby. Väčšina prostriedkov je určená na finančnú podporu vzdelávania týchto detí.

Viac informácií môžete získať na oficiálnych stránkach akcie www.slavnostibojovychumeni.cz

Alebo na facebookovej stránke facebook.com/slavnostibojovychumeni

Mohlo by vás zaujímať